Dôležité upozornenie pre všetkých našich slovenských priaznivcov!

Môže sa stať, že váš prehliadač automaticky prekladá obsah našej stránky do slovenčiny.

Bohužiaľ, tento automatický preklad nemusí vždy presne zachytiť pôvodný význam našich textov.

Odporúčame ponechať si pôvodný jazyk – češtinu. Ďakujeme za pochopenie.

DORT SE ZRCADLOVOU POLEVOU 

Leskne se jako zrcadlo. Je nádherně barevná. Plná fantazie.

A umět ji chtějí úplně všichni!

Po tomto kurzu dokážete vytvořit dorty, které ocení celé vaše okolí.

To musím umět

Jako bychom to viděli…

Chcete ji konečně pokořit, ale ztrácíte se v té haldě osvědčených receptů ve FB skupinách, na YouTube, v knihách?

Nevěříte si, že to zvládnete anebo zda se do toho vůbec pustit?

Už jste ji zkoušeli, ale nebyla správně tekutá?

Byla mdlá a vůbec se neleskla?

V glazuře se pořád tvořily bubliny a do krásně

hladké textury měla daleko? 

Anebo z dortu úplně stekla?

Nejraději byste všechno vyhodili z okna ven.

Zlobíte se na celý svět.

Také to znáte?

Aby ne. To jsou totiž nejčastější chyby, které se při výrobě dortů a dezertů se zrcadlovou polevou stávají. 

Nemusíte se ale bát. Byla by velká škoda přestat.

S námi dort se zrcadlovou polevu zvládnete! 

Není to tak složité, stačí se naučit správný postup.

Díky tomu pak dokážete vytvořit elegantní dort s nádherně lesklou glazurou, plnou barev a tvarů, kterou oslníte ❤️

Nejdůležitější je však odvaha a chuť, protože s nimi jde zkrátka všechno. Pusťte se s námi do nového online kurzu.

Kurzem vás provede Marie Taušová z Modern Cakes

a pomáhat ji bude Vanda Pálková ze Sladkého mámení.

Máte se opět na co těšit!

Čeká na vás 16 videí (3 hodiny videonávodů).

A jěště navíc velké množství skvělých bonusů, které vám pomohou na vaší cestě ke krásným dortům a dezertům.

Tak neváhejte a pusťte se s námi do toho!

Podívejte se na video.

Kurz je ideální pro všechny nadšené cukrářky

Volně navazuje na úspěšný online kurz Francouzských dezertů od Marie, který jsme pro vás v roce 2021 vytvořili.

Kurz Dort se zrcadlovou polevou můžete absolvovat i bez předchozích zkušeností. Zvládnou ho i začínající milovnice sladkého.

Proč zvolit online kurz?

Nemusíte nikam jezdit. Nemusíte čekat na volný termín,

který se často vyprodá dříve, než se stihnete přihlásit.

Všechno se naučíte z pohodlí vašeho domova.

Kdy vy máte čas a chuť.

Ušetříte za dopravu i čas strávený na cestě. Nemusíte si kvůli tomu brát dovolenou ani řešit hlídání dětí či vnoučat.

Kdykoliv se k videím můžete vrátit. Lektorku si "zastavíte"

a kdykoliv zase "pustíte". Opakovaně.

Kolikrát vy jen chcete a potřebujete.

Přístup máte již nepořád, nejen na několik měsíců

nebo jen na 1 rok, jak to často u cukrářských kurzů bývá.

Jmenuje se mirror glaze

Tak jí říkají anglicky mluvící cukráři. Zrcadlová poleva je božská dekorace každého dortu a dortíku. Můžete míchat barvy. Můžete si hrát s tvary glazé. Můžete vytvořit dechberoucí polevu, která se leskne jako hladina. Každý dort bude jedinečný. Nikdy nebude stejný.

Dorty s mirror glaze vypadají opravdu luxusně a mezi ostatními dezerty okamžitě zaujmou.

Jeden kurz = nekonečně možností

Tento kurz jsme naplnili ohromnou spoustou dobrot a nových zkušeností. Získáte tak nekonečně variant a kombinací, jak čarovat s vašimi výtvory. 

Jen si to představte. Obdivují vás přátelé. Obdivuje vás rodina. Obdivují vás zákazníci. Obdivují vás ženy na sociálních sítích i v cukrářských FB skupinách.

Chcete také proniknout do takového umění?

Teď máte jedinečnou příležitost.

Co se v tomto obsáhlém kurzu naučíte?

  • kompletní lahodný malinovo-grepový dort
  • 6 vynikajících vrstev (malinovo-grepový krém, grepovo-malinový karamel, grepovo-malinové compoté, piškot GENOISE, křupavá pistáciová vrstva, pistáciový mousse – BAVAROISE)
  • různé techniky glazování
  • zásady dokonalé glazury (9 tipů)
  • I. BONUSový písemný recept na pistáciový mousse, malinovou glazuru, ořechovou drobenku
  • II. BONUSový video recept na ovocnou glazuru

Jaké další vzdělávací návody ke kurzu

můžete získat

Možnost dokoupit za zvýhodněnou cenu ucelený kurz o Základech francouzské cukrařiny a k tomu několik dalších bonusů

Ve 12 kapitolách se naučíte

  1. Základní pojmy a vysvětlení, abyste se dobře vyznali.
  2. S kterými surovinami je nejlepší pracovat a jak.
  3. Které příchutě k sobě ladí a vytvoří úžasnou chuť dezertů.
  4. Jak správně připravit želatinu.
  5. Co jsou ostatní gelifikanty.
  6. Vše o cukrech a cukrových sirupech.
  7. Jak na čokoládu.
  8. Jak na ganache, karamel a emulzi.
  9. Jak se tvoří piškotové a ovocné vklady a které jsou nejlepší.
  10. Vše o mousse – pěnách, které jsou synonymem francouzské cukrařiny.
  11. Jak vytvořit perfektní glazuru a velur.
  12. Od teorie k praxi.
  • I. BONUS – recept na kompletní čokoládovo-pomerančový mousse dezert (kakaový genoise, čokoládová drobenka, křupavá vrstva, pomerančový confi, čokoládový mousse, zrcadlová poleva)
  • II. BONUS – recept na kompletní mousse dezert – Dýně s pomerančem a čokoládou (ořechový piškotový vklad, drobenka z lískových ořechů, křupavá vrstva, dýňovo-pomerančový gel – vklad 1, ganache z lískovými oříšky – vklad 2, čokoládový mousse)
  • III. BONUS – tři základní cukrářské krémy (krém Patisserie, krém Diplomat, krém Mousselin)
  • IV. BONUS – soubor dvaceti přeložených receptů od úžasných cukrářských mistrů

Možnost dokoupit za zvýhodněnou cenu

tři ucelené písemné recepty dortů,

které jsme glazovali ve videích

Dort OSTRUŽINA A VANILKA

    1. vanilkový biscuit
    2. křupavý vklad
    3. vanilkový krém s jogurtem – vklad 1
    4. ostružinové konfi s fialkou – vklad 2
    5. ostružinový mousse

 

Dort LÍSKOVÝ OŘECH S ČOKOLÁDOU

    1. biscuit s lískovým ořechem
    2. drobenka (streussel)
    3. křupavý vklad
    4. lískovoořechový krém – vklad 1
    5. praline
    6. praline krém – vklad 2
    7. čokoládový  mousse

Dort JAHODA S MALINOU A SMETANOU

    1. mandlové dacquoise s limetkou
    2. jahodovo-malinový kompot
    3. malinová ganache
    4. ovocný gel k dekoraci formy
    5. smetanový mousse

Garantujeme vám,

že si tento kurz zamilujete.

Kurz ušitý na míru

Naučíte se základy i pokročilejší techniky, díky kterým pak můžete tvořit dorty podle vlastní fantazie.

1. Pomůcky

2. Malinovo-grepový krém

3. Grepovo-malinový karamel

4. Grepovo-malinové compoté

5. Piškot GENOISE

6. Křupavá pistáciová vrstva

7. Pistáciový mousse – BAVAROISE

8. Zrcadlová poleva

9. Neutrální glazura

10. Technika míchání polevy

11. Glazování – spider web

12. Glazování – swirl

13. Glazování – drop

14. Glazování – stripes

15. Glazování – neutrální glazura

16. Finální zakrojení dortu

17. Bonus – ovocná glazura + písemný recept na

pistáciový mousse, malinovou glazuru, ořechovou drobenku

Cena kvalitních online kurzů na zrcadlovou polevu

v zahraničí začíná na ceně

5000 Kč (200 eur).

Cena našeho kurzu je 3500 Kč (140 eur)

Tak neváhejte a objednejte si tento kurz.

Stačí pár kliknutí a je okamžitě váš.

Provedeme vás od A do Z

Nebojte, nejste na to sami. Dozvíte se od nás 100% všechno,

co k vytvoření správného dortu se zrcadlovou glazurou potřebujete.

Postupujeme krok za krokem.

Tak, abyste vše stihli pochopit a zvládnout.

Příště už zklamání nehrozí!

Jak si můžeme být tak jistí? Protože i my jsme jednou začínali a dělali stejné chyby jako vy. Víme, s čím zápasíte. Víme, s čím se trápíte.

A snadno vám s tím pomůžeme. 

Právě proto jsme kurz důkladně promysleli a sestavili tak, aby byl pro vás co nejužitečnější. Rychle uvidíte, proč se vám dezerty dříve nedařily a jak příště postupovat lépe. Nemusíte mít obavy.

Kdo za kurzem stojí?

Marie Taušová, v České republice a na Slovensku vystupuje od roku 2017 pod značkou Modern Cakes.

Její cukrářské začátky jsou spojeny s Míšou Landovou a blogem Víkendové pečení. Tehdy byla zažehnuta cukrářská jiskřička a už nebylo cesty zpět. Na samém začátku pekla hlavně pro rodinu a kamarády a všichni byli vždy nadšeni. A to je, jak známo, ten nejlepší impuls zkoušet nové věci, recepty a postupy.

Marie se vždy se snažila a snaží učit od těch nejlepších světových cukrářských špiček. Využívá k tomu vše dostupné z Instagramu, YouTube, zahraničních cukrářských knížek a e-booků. A pak už jen překládá, zkouší a tvoří. Je to cesta zdlouhavá, ale nesmírně ji naplňuje, když se něco krásného povede. Peče v podstatě vše, ale nejvíce ji fascinují francouzské dezerty. Naprosto ji okouzlily pro svou krásu, lehkost a variabilitu jak tvarů i chutí. Baví ji zkoušet vlastní recepty, a chuťové variace.

Jeden ze zásadních momentů pro ni bylo, když  v roce 2020 uspořádala 2 kurzy právě na francouzské dezerty.

A jak Marie říká: "Nechám se překvapit, kam mě má cukrářská cesta zavede. Je to vášeň a láska na dalších mnoho let. Přeji vám všem, kteří s pečením začínáte, aby vás neodradily první neúspěchy. Vytrvejte, učte se, zkoušejte. Úspěchy se určitě dostaví a vaše radost bude obrovská."

S Marií se potkáte v online kurzech Francouzské dezerty, Dort se zdrcadlovou polevou, Skleničkové dezerty, Travel cakes a jedlé květy a Cheesecakes a jako host v kurzu Svatební dort.

Vanda Pálková je hlavní tváří značky Sladké mámení – revoluce ve zdobení od roku 2016 a také stojí za projektem cukrářskeho klubu.

Zastřešuje celý tým lidí, který vytváří pro klienty v České republice a na Slovensku kvalitní cukrářské vzdělání.

Je propagátorka zdobení krémem, autorka luxusní cukrářské sady BE FINEST na květinkové zdobení. Osobně vyškolila téměř 600 zájemců o zdobení krémem.

S týmem dalších profesionálů z České republiky a ze Slovenska vytvořili přes 700 výukových videí. Kurzy již absolvovalo více než šest tisíc lidí.  

Prostřednictvím online výuky sdružuje milovnice a milovníky pečení a zdobení cukrářských produktů.

S Vandou se potkáte v online kurzech Korejské zdobení I. a II., Špachtlování I. a II., Brazilský krém, který netaje, Dortový carving, Sukulenty z krému, Květinkové zdobení a na fyzických kurzech Špachtlování a Korejského zdobení.

Přístup k videím máte už na celý život.

Jaké další BONUSY ke kurzu dostanete 

1. bonus – přístup do uzavřené podpůrné FB skupiny

2. bonus – certifikát

3. bonus – sleva na nákup výrobků u LKstore.cz

4. bonus – sleva na nákup výrobků u Pastry.cz 

5. bonus – sleva na nákup výrobků u Pastrymarket.sk

6. bonus – sleva na nákup výrobků u PhotoTools.cz

7. bonus – sleva na nákup vanilky u DR. Vanilka

8. bonus – sleva na nákup výrobků u Diana-company.cz

9. bonus – sleva na nákup tyčových mixérů značky Bamix

Zaujal vás kurz a rádi byste ho věnovali jako dárek? Napište si o poukaz.

Přístup k videím máte už na celý život.

Zajímá vás více? Napadají vás další otázky? 

Tady jsou ty, na které se nás nejčastěji ptáte.

Jak se přihlásím a uhradím kurz?

Hned po vyplnění objednávky vám do e-mailu přijde zálohová faktura. Kurz zaplatíte například bankovním převodem nebo platební kartou.

Kdy dostanu doživotní přístup do kurzu?

Po uhrazení objednávky vám automaticky přijdou přístupy do členské sekce, kde najdete všechna videa. Od této doby k nim máte trvalý přistup.

Co potřebuji mít, abych si videa mohl(a) pustit?

Počítač nebo tablet nebo mobil. Stačí vám jen přístup na internet a pak vaše heslo do členské sekce, které vám pošleme.

Jak dlouho budu mít přístup k videím?

Na celý život. Máte neomezený přístup 24 hodin denně, 7 dní v týdnu Kdy vy máte čas a chuť se tomu věnovat.

Zvládnu to?

Ano, videa jsou natočena tak, abyste viděli úplně vše, v detailu. Zvlánou to jak úplní začátečníci, tak pokročilí.

Můžu se vás ptát, když mi něco nebude jasné?

Samozřejmě, budeme pro vás k dispozici ve FB skupině.

Dostanu certifikát?

Ano. Nafotíte všechny postupy, které jsme vás v kurzu naučili. Vyfotíte celý postup přípravy a fotky nám pošlete. My vám dáme zpětnou vazbu.

Budeme o něco soutěžit?

Ano, jsou pro vás nachystané zajímavé ceny. 🙂 A navíc si hrejete i o luxusní švýcarský tyčový mixér značky Bamix v hodnotě 3590 Kč (144 eur), špičkové barvy od Ksenia Penkina, královny dortů se zrcadlovou polevou v hodnotě 2750 Kč (110 eur), úžasné barvy od společnosti AmeriColor v celkové hodnotě 1200 Kč (48 eur).