Dôležité upozornenie pre všetkých našich slovenských priaznivcov!
Môže sa stať, že váš prehliadač automaticky prekladá obsah našej stránky do slovenčiny.
Bohužiaľ, tento automatický preklad nemusí vždy presne zachytiť pôvodný význam našich textov.
Odporúčame ponechať si pôvodný jazyk – češtinu. Ďakujeme za pochopenie.
Rybičkový dort
Na ten se chlapi chytí a už ho nepustí.
Naučte se s námi vyrábět pánské dorty.

Buďte bez obav, jako ryba v konzervě (nebo konzerva v rybě) tenhle dortík jenom vypadá.
Uvnitř je krásně sladký, krémový a voňavý. Zkrátka ideální dárek pro každého mlsného muže.
Připravili jsme pro vás zbrusu nový online kurz,
ve kterém vás naučíme vyrobit tento jedinečný dort
pro muže krok za krokem.
17 videí, 223 minut
Přístup k videím získáte hned a napořád.
Sledovat je můžete kdykoliv a odkudkoliv.
Kdo vás naučí rybičkový dort?
Bára z Cake Baru a Vanda ze Sladkého mámení vás
provedou výrobou dortu od začátku až do konce.
Podívejte se na video.
Co takhle upéct „trochu jiný” dort?
Každý rok to samé. Blíží se narozeniny a vy chcete chlapovi udělat radost krásným domácím dortem. Loni to byl sacher, rok předtím schwarzwaldský a před pár lety medovník.
Jsou výborné, ale takové „normální”. Bez nápadu.
Tak co ho tentokrát potěšit dortem, který zaručeně ještě neviděl ani neochutnal? Dortem, který je speciálně pro muže?
Pro pány je tento dort skutečná návnada!


Zkombinovali jsme totiž skvělé chutě (lískooříškový korpus, krém ze sýru, kávy a slaného karamelu) s typicky pánským designem (ryba s konzervou).
Na tenhle dort vám prostě zabere.
A zvládnou ho i začátečníci, kteří nemají moc
zkušenosti s modelováním.
Podívejte se na ochutnávku, co vás v kurzu čeká.
Naučíte se vyrobit kompletní dort pro muže –
jednoduše, přehledně, krok za krokem.
A co konkrétně?
- Jaké potřebujete suroviny a pomůcky
- Jak připravit lískooříškový korpus
- Jak připravit krémy ze slaného karamelu a krémového sýru
- Jak naplnit korpus krémy
- Jak připravit ganache a jak ji správně nanést v několika vrstvách
- Jak vytvořit jedinečnou barevnou čokoládovou strukturu na povrchu dortu
- Jak vymodelovat a namalovat rybičku, víčko a konzervu
- Jak si poradit s barvením dortu
- Jak na finální dekorování
Tento rybičkový dort je jen ukázka toho, jak může vypadat pánský dort.
Vaší fantazii se ale meze nekladou. Díky tomu, že si osvojíte základní techniky, můžete vyrobit dort s jakýmkoliv jiným designem.
Třeba s tím, co miluje zrovna váš chlap.
Tak co? Jdete do toho s námi?
Bářin fyzický kurz stojí 4200 Kč (168 eur).
Teď ho máte jen za 2570 Kč (103 eur).
Kdo za kurzem stojí?

Vanda je hlavní tváří značky Sladké mámení - revoluce ve zdobení od roku 2016. Zastřešuje celý tým lidí, který vytváří pro klienty v České republice a na Slovensku kvalitní cukrářské vzdělání.
Je propagátorka zdobení krémem, autorka luxusní cukrářské sady BE FINEST na květinkové zdobení. Absolvovala řadu cukrářských školení, mimo jiné v Jižní Koreji, Thajsku, Dubaji a Rusku. Osobně vyškolila téměř 600 zájemců o zdobení krémem.
S týmem dalších profesionálů z České republiky a ze Slovenska natočila přes 270 výukových cukrářských videí. Kurzy již absolvovalo více než tři tisíce lidí.
Prostřednictvím online výuky sdružuje milovnice a milovníky pečení a zdobení cukrářských produktů.
Bára Cetkovská, v České republice a na Slovensku vystupuje od roku 2018 pod značkou CakeBar.cz.
V roce 2018 si otevřela vlastní cukrářskou provozovnu.
Miluje pečení a zdobení a vždy se snaží dosáhnout takového dortu, který nejen chutná skvěle, ale vyjadřuje i kreativitu a sedí dle zadání klienta.
Tráví stovky hodin testováním mnoha technik... Dokud to není perfektní.
S Bárou se potkáte v kurzech Malovaný piškot, Sametový efekt, Ultra čoko tartaletka a teď i Rybičkový dort.

Malá ukázka, co vše Bára vytváří










17 videonávodů už na vás čeká.
Vyplňte objednávku a obratem k nim
získáte přístup.
K videím se můžete kdykoliv vrátit. Přístup totiž máte na celý život.
Co je obsahem kurzu
1. Suroviny a pomůcky na korpus

2. Příprava vláčného lískooříškového korpusu

3. Příprava lahodného krému se slaným karamelem a vanilkovou pastou

4. Příprava sýrového krému se dvěma typy kávy a třtinovým cukrem

5. Skládání a plnění korpusu krémy, správné zafixování vysokého dortu

6. Příprava ganache z hořké čokolády

7. První vrstva ganache (zpevnění dortu)

8. Druhá vrstva ganache (vyhlazení nerovností)

9. Třetí vrstva ganache (finální zahlazení)

10. Struktura z bílé čokolády a kakaového másla

11. Suroviny a pomůcky k modelování a malování

12. Modelování a malování víček

13. Modelování rybičky

14. Malování rybičky

15. Modelování a malování konzervy

16. Barvení dortu

17. Finální dekorování

Přístup k videím máte hned a na celý život.
Jaké BONUSY ke kurzu dostanete
1. bonus - přístup do uzavřené podpůrné FB skupiny

3. bonus - sleva na nákup výrobků u společnosti Pastry.cz

3. bonus - sleva na nákup výrobků u společnosti LK store

4. bonus - sleva na nákup výrobků u společnosti PhotoTools.cz

5. bonus - sleva na nákup profi dortových podložek u společnosti Podložky.cz

7. bonus - sleva na nákup výrobků u společnosti Pastrymarket.sk

7. bonus - pro všechny, kteří kurz úspěšně zvládnou, máme připravený certifikát

Zaujal vás kurz a rádi byste ho věnovali jako dárek? Napište si o poukaz.

Přístup k videím máte hned a na celý život.
Zajímá vás více? Napadají vás další otázky?
Tady jsou ty, na které se nás nejčastěji ptáte.
Jak se přihlásím a uhradím kurz?
Kdy dostanu doživotní přístup do kurzu?
Co potřebuji mít, abych si videa mohl(a) pustit?
Jak dlouho budu mít přístup k videím?
Zvládnu to?
Můžu se vás ptát, když mi něco nebude jasné?
Dostanu certifikát?
Budeme o něco soutěžit?

Celý náš tým udělal vše pro to, aby všechny recepty a návody byly snadné a chutné a postupy vám výrazně zkrátily váš čas v kuchyni! Projděte si materiály, podívejte se na podrobná videa. Pokud máte nějaké otázky, kontaktujte mě přímo e-mailem a já vám je pomůžu vyřešit. Vanda