DORT SE ZRCADLOVOU POLEVOU
Leskne se jako zrcadlo. Je nádherně barevná. Plná fantazie.
A umět ji chtějí úplně všichni!
Po tomto kurzu dokážete vytvořit dorty, které ocení celé vaše okolí.
Jako bychom to viděli…
Chcete ji konečně pokořit, ale ztrácíte se v té haldě osvědčených receptů ve FB skupinách, na YouTube, v knihách?
Nevěříte si, že to zvládnete anebo zda se do toho vůbec pustit?
Už jste ji zkoušeli, ale nebyla správně tekutá?
Byla mdlá a vůbec se neleskla?
V glazuře se pořád tvořily bubliny a do krásně
hladké textury měla daleko?
Anebo z dortu úplně stekla?
Nejraději byste všechno vyhodili z okna ven.
Zlobíte se na celý svět.
Také to znáte?
Aby ne. To jsou totiž nejčastější chyby, které se při výrobě dortů a dezertů se zrcadlovou polevou stávají.
Nemusíte se ale bát. Byla by velká škoda přestat.
S námi dort se zrcadlovou polevu zvládnete!
Není to tak složité, stačí se naučit správný postup.
Díky tomu pak dokážete vytvořit elegantní dort s nádherně lesklou glazurou, plnou barev a tvarů, kterou oslníte ❤️
Nejdůležitější je však odvaha a chuť, protože s nimi jde zkrátka všechno. Pusťte se s námi do nového online kurzu.
Kurzem vás provede Marie Taušová z Modern Cakes
a pomáhat ji bude Vanda Pálková ze Sladkého mámení.
Máte se opět na co těšit!
Čeká na vás 16 videí (3 hodiny videonávodů).
A jěště navíc velké množství skvělých bonusů, které vám pomohou na vaší cestě ke krásným dortům a dezertům.
Tak neváhejte a pusťte se s námi do toho!
Podívejte se na video.
Kurz je ideální pro všechny nadšené cukrářky
Volně navazuje na úspěšný online kurz Francouzských dezertů od Marie, který jsme pro vás v roce 2021 vytvořili.
Kurz Dort se zrcadlovou polevou můžete absolvovat i bez předchozích zkušeností. Zvládnou ho i začínající milovnice sladkého.
Proč zvolit online kurz?
Nemusíte nikam jezdit. Nemusíte čekat na volný termín,
který se často vyprodá dříve, než se stihnete přihlásit.
Všechno se naučíte z pohodlí vašeho domova.
Kdy vy máte čas a chuť.
Ušetříte za dopravu i čas strávený na cestě. Nemusíte si kvůli tomu brát dovolenou ani řešit hlídání dětí či vnoučat.
Kdykoliv se k videím můžete vrátit. Lektorku si "zastavíte"
a kdykoliv zase "pustíte". Opakovaně.
Kolikrát vy jen chcete a potřebujete.
Přístup máte již nepořád, nejen na několik měsíců
nebo jen na 1 rok, jak to často u cukrářských kurzů bývá.
Jmenuje se mirror glaze
Tak jí říkají anglicky mluvící cukráři. Zrcadlová poleva je božská dekorace každého dortu a dortíku. Můžete míchat barvy. Můžete si hrát s tvary glazé. Můžete vytvořit dechberoucí polevu, která se leskne jako hladina. Každý dort bude jedinečný. Nikdy nebude stejný.
Dorty s mirror glaze vypadají opravdu luxusně a mezi ostatními dezerty okamžitě zaujmou.
Jeden kurz = nekonečně možností
Tento kurz jsme naplnili ohromnou spoustou dobrot a nových zkušeností. Získáte tak nekonečně variant a kombinací, jak čarovat s vašimi výtvory.
Jen si to představte. Obdivují vás přátelé. Obdivuje vás rodina. Obdivují vás zákazníci. Obdivují vás ženy na sociálních sítích i v cukrářských FB skupinách.
Chcete také proniknout do takového umění?
Teď máte jedinečnou příležitost.
Co se v tomto obsáhlém kurzu naučíte?
- kompletní lahodný malinovo-grepový dort
- 6 vynikajících vrstev (malinovo-grepový krém, grepovo-malinový karamel, grepovo-malinové compoté, piškot GENOISE, křupavá pistáciová vrstva, pistáciový mousse – BAVAROISE)
- různé techniky glazování
- zásady dokonalé glazury (9 tipů)
- I. BONUSový písemný recept na pistáciový mousse, malinovou glazuru, ořechovou drobenku
- II. BONUSový video recept na ovocnou glazuru
Jaké další vzdělávací návody ke kurzu
můžete získat
Možnost dokoupit za zvýhodněnou cenu ucelený kurz o Základech francouzské cukrařiny a k tomu několik dalších bonusů
Ve 12 kapitolách se naučíte
- Základní pojmy a vysvětlení, abyste se dobře vyznali.
- S kterými surovinami je nejlepší pracovat a jak.
- Které příchutě k sobě ladí a vytvoří úžasnou chuť dezertů.
- Jak správně připravit želatinu.
- Co jsou ostatní gelifikanty.
- Vše o cukrech a cukrových sirupech.
- Jak na čokoládu.
- Jak na ganache, karamel a emulzi.
- Jak se tvoří piškotové a ovocné vklady a které jsou nejlepší.
- Vše o mousse – pěnách, které jsou synonymem francouzské cukrařiny.
- Jak vytvořit perfektní glazuru a velur.
- Od teorie k praxi.
- I. BONUS – recept na kompletní čokoládovo-pomerančový mousse dezert (kakaový genoise, čokoládová drobenka, křupavá vrstva, pomerančový confi, čokoládový mousse, zrcadlová poleva)
- II. BONUS – recept na kompletní mousse dezert – Dýně s pomerančem a čokoládou (ořechový piškotový vklad, drobenka z lískových ořechů, křupavá vrstva, dýňovo-pomerančový gel – vklad 1, ganache z lískovými oříšky – vklad 2, čokoládový mousse)
- III. BONUS – tři základní cukrářské krémy (krém Patisserie, krém Diplomat, krém Mousselin)
- IV. BONUS – soubor dvaceti přeložených receptů od úžasných cukrářských mistrů
Možnost dokoupit za zvýhodněnou cenu
tři ucelené písemné recepty dortů,
které jsme glazovali ve videích
Dort OSTRUŽINA A VANILKA
-
- vanilkový biscuit
- křupavý vklad
- vanilkový krém s jogurtem – vklad 1
- ostružinové konfi s fialkou – vklad 2
- ostružinový mousse
Dort LÍSKOVÝ OŘECH S ČOKOLÁDOU
-
- biscuit s lískovým ořechem
- drobenka (streussel)
- křupavý vklad
- lískovoořechový krém – vklad 1
- praline
- praline krém – vklad 2
- čokoládový mousse
Dort JAHODA S MALINOU A SMETANOU
-
- mandlové dacquoise s limetkou
- jahodovo-malinový kompot
- malinová ganache
- ovocný gel k dekoraci formy
- smetanový mousse
Garantujeme vám,
že si tento kurz zamilujete.
Kurz ušitý na míru
Naučíte se základy i pokročilejší techniky, díky kterým pak můžete tvořit dorty podle vlastní fantazie.
1. Pomůcky
2. Malinovo-grepový krém
3. Grepovo-malinový karamel
4. Grepovo-malinové compoté
5. Piškot GENOISE
6. Křupavá pistáciová vrstva
7. Pistáciový mousse – BAVAROISE
8. Zrcadlová poleva
9. Neutrální glazura
10. Technika míchání polevy
11. Glazování – spider web
12. Glazování – swirl
13. Glazování – drop
14. Glazování – stripes
15. Glazování – neutrální glazura
16. Finální zakrojení dortu
17. Bonus – ovocná glazura + písemný recept na
pistáciový mousse, malinovou glazuru, ořechovou drobenku
Cena kvalitních online kurzů na zrcadlovou polevu
v zahraničí začíná na ceně
5000 Kč (200 eur).
Cena našeho kurzu je 3500 Kč (140 eur)
Tak neváhejte a objednejte si tento kurz.
Stačí pár kliknutí a je okamžitě váš.
Provedeme vás od A do Z
Nebojte, nejste na to sami. Dozvíte se od nás 100% všechno,
co k vytvoření správného dortu se zrcadlovou glazurou potřebujete.
Postupujeme krok za krokem.
Tak, abyste vše stihli pochopit a zvládnout.
Příště už zklamání nehrozí!
Jak si můžeme být tak jistí? Protože i my jsme jednou začínali a dělali stejné chyby jako vy. Víme, s čím zápasíte. Víme, s čím se trápíte.
A snadno vám s tím pomůžeme.
Právě proto jsme kurz důkladně promysleli a sestavili tak, aby byl pro vás co nejužitečnější. Rychle uvidíte, proč se vám dezerty dříve nedařily a jak příště postupovat lépe. Nemusíte mít obavy.
Kdo za kurzem stojí?
Marie Taušová, v České republice a na Slovensku vystupuje od roku 2017 pod značkou Modern Cakes.
Její cukrářské začátky jsou spojeny s Míšou Landovou a blogem Víkendové pečení. Tehdy byla zažehnuta cukrářská jiskřička a už nebylo cesty zpět. Na samém začátku pekla hlavně pro rodinu a kamarády a všichni byli vždy nadšeni. A to je, jak známo, ten nejlepší impuls zkoušet nové věci, recepty a postupy.
Marie se vždy se snažila a snaží učit od těch nejlepších světových cukrářských špiček. Využívá k tomu vše dostupné z Instagramu, YouTube, zahraničních cukrářských knížek a e-booků. A pak už jen překládá, zkouší a tvoří. Je to cesta zdlouhavá, ale nesmírně ji naplňuje, když se něco krásného povede. Peče v podstatě vše, ale nejvíce ji fascinují francouzské dezerty. Naprosto ji okouzlily pro svou krásu, lehkost a variabilitu jak tvarů i chutí. Baví ji zkoušet vlastní recepty, a chuťové variace.
Jeden ze zásadních momentů pro ni bylo, když v roce 2020 uspořádala 2 kurzy právě na francouzské dezerty.
A jak Marie říká: "Nechám se překvapit, kam mě má cukrářská cesta zavede. Je to vášeň a láska na dalších mnoho let. Přeji vám všem, kteří s pečením začínáte, aby vás neodradily první neúspěchy. Vytrvejte, učte se, zkoušejte. Úspěchy se určitě dostaví a vaše radost bude obrovská."
S Marií se potkáte v online kurzech Francouzské dezerty, Dort se zdrcadlovou polevou, Skleničkové dezerty, Travel cakes a jedlé květy a Cheesecakes a jako host v kurzu Svatební dort.
Vanda Pálková stojí od roku 2016 v čele značky Sladké mámení – revoluce ve zdobení. Spolu s týmem zkušených profesionálů nabízí klientům v České republice a na Slovensku kvalitní vzdělávání v oblasti cukrařiny a pekařiny.
Vytvořili přes 700 výukových videí ke kurzům, které absolvovalo již více než 6 000 tisíc lidí.
Je propagátorkou zdobení krémem, autorkou luxusní cukrářské sady BE FINEST na květinkové zdobení a osobně vyškolila přes 600 zájemců o zdobení krémem.
Prostřednictvím online výuky sdružuje milovnice a milovníky pečení a zdobení cukrářských produktů.
S Vandou se potkáte v online kurzech Korejské zdobení I. a II., Špachtlování I. a II., Brazilský krém, který netaje, Dortový carving, Sukulenty z krému, Květinkové zdobení a na fyzických kurzech Špachtlování a Korejského zdobení.
Přístup k videím máte už na celý život.
Jaké další BONUSY ke kurzu dostanete
1. bonus – přístup do uzavřené podpůrné FB skupiny
2. bonus – certifikát
3. bonus – sleva na nákup výrobků u LKstore.cz
4. bonus – sleva na nákup výrobků u Pastrymarket.sk
Zaujal vás kurz a rádi byste ho věnovali jako dárek? Napište si o poukaz.
Přístup k videím máte už na celý život.
Zajímá vás více? Napadají vás další otázky?
Tady jsou ty, na které se nás nejčastěji ptáte.