Rybičkový dort
Na ten se chlapi chytí a už ho nepustí.
Naučte se s námi vyrábět pánské dorty.
Buďte bez obav, jako ryba v konzervě (nebo konzerva v rybě) tenhle dortík jenom vypadá.
Uvnitř je krásně sladký, krémový a voňavý. Zkrátka ideální dárek pro každého mlsného muže.
Připravili jsme pro vás zbrusu nový online kurz,
ve kterém vás naučíme vyrobit tento jedinečný dort
pro muže krok za krokem.
17 videí, 223 minut
Přístup k videím získáte hned a napořád.
Sledovat je můžete kdykoliv a odkudkoliv.
Kdo vás naučí rybičkový dort?
Bára z Cake Baru a Vanda ze Sladkého mámení vás
provedou výrobou dortu od začátku až do konce.
Podívejte se na video.
Co takhle upéct „trochu jiný” dort?
Každý rok to samé. Blíží se narozeniny a vy chcete chlapovi udělat radost krásným domácím dortem. Loni to byl sacher, rok předtím schwarzwaldský a před pár lety medovník.
Jsou výborné, ale takové „normální”. Bez nápadu.
Tak co ho tentokrát potěšit dortem, který zaručeně ještě neviděl ani neochutnal? Dortem, který je speciálně pro muže?
Pro pány je tento dort skutečná návnada!
Zkombinovali jsme totiž skvělé chutě (lískooříškový korpus, krém ze sýru, kávy a slaného karamelu) s typicky pánským designem (ryba s konzervou).
Na tenhle dort vám prostě zabere.
A zvládnou ho i začátečníci, kteří nemají moc
zkušenosti s modelováním.
Podívejte se na ochutnávku, co vás v kurzu čeká.
Naučíte se vyrobit kompletní dort pro muže –
jednoduše, přehledně, krok za krokem.
A co konkrétně?
- Jaké potřebujete suroviny a pomůcky
- Jak připravit lískooříškový korpus
- Jak připravit krémy ze slaného karamelu a krémového sýru
- Jak naplnit korpus krémy
- Jak připravit ganache a jak ji správně nanést v několika vrstvách
- Jak vytvořit jedinečnou barevnou čokoládovou strukturu na povrchu dortu
- Jak vymodelovat a namalovat rybičku, víčko a konzervu
- Jak si poradit s barvením dortu
- Jak na finální dekorování
Tento rybičkový dort je jen ukázka toho, jak může vypadat pánský dort.
Vaší fantazii se ale meze nekladou. Díky tomu, že si osvojíte základní techniky, můžete vyrobit dort s jakýmkoliv jiným designem.
Třeba s tím, co miluje zrovna váš chlap.
Tak co? Jdete do toho s námi?
Bářin fyzický kurz stojí 4200 Kč (168 eur).
Teď ho máte jen za 2570 Kč (103 eur).
Kdo za kurzem stojí?
Vanda Pálková je hlavní tváří značky Sladké mámení – revoluce ve zdobení od roku 2016 a také stojí za projektem cukrářskeho klubu.
Zastřešuje celý tým lidí, který vytváří pro klienty v České republice a na Slovensku kvalitní cukrářské vzdělání.
Je propagátorka zdobení krémem, autorka luxusní cukrářské sady BE FINEST na květinkové zdobení. Osobně vyškolila téměř 600 zájemců o zdobení krémem.
S týmem dalších profesionálů z České republiky a ze Slovenska vytvořili přes 700 výukových videí. Kurzy již absolvovalo více než šest tisíc lidí.
Prostřednictvím online výuky sdružuje milovnice a milovníky pečení a zdobení cukrářských produktů.
S Vandou se potkáte v online kurzech Korejské zdobení I. a II., Špachtlování I. a II., Brazilský krém, který netaje, Dortový carving, Sukulenty z krému, Květinkové zdobení a na fyzických kurzech Špachtlování a Korejského zdobení.
Bára Cetkovská, v České republice a na Slovensku vystupuje od roku 2018 pod značkou CakeBar.cz.
V roce 2018 si otevřela vlastní cukrářskou provozovnu.
Miluje pečení a zdobení a vždy se snaží dosáhnout takového dortu, který nejen chutná skvěle, ale vyjadřuje i kreativitu a sedí dle zadání klienta.
Tráví stovky hodin testováním mnoha technik... Dokud to není perfektní.
S Bárou se potkáte v kurzech Malovaný piškot, Sametový efekt, Ultra čoko tartaletka a teď i Rybičkový dort.
Malá ukázka, co vše Bára vytváří
17 videonávodů už na vás čeká.
Vyplňte objednávku a obratem k nim
získáte přístup.
K videím se můžete kdykoliv vrátit. Přístup totiž máte na celý život.
Co je obsahem kurzu
1. Suroviny a pomůcky na korpus
2. Příprava vláčného lískooříškového korpusu
3. Příprava lahodného krému se slaným karamelem a vanilkovou pastou
4. Příprava sýrového krému se dvěma typy kávy a třtinovým cukrem
5. Skládání a plnění korpusu krémy, správné zafixování vysokého dortu
6. Příprava ganache z hořké čokolády
7. První vrstva ganache (zpevnění dortu)
8. Druhá vrstva ganache (vyhlazení nerovností)
9. Třetí vrstva ganache (finální zahlazení)
10. Struktura z bílé čokolády a kakaového másla
11. Suroviny a pomůcky k modelování a malování
12. Modelování a malování víček
13. Modelování rybičky
14. Malování rybičky
15. Modelování a malování konzervy
16. Barvení dortu
17. Finální dekorování
Přístup k videím máte hned a na celý život.
Jaké BONUSY ke kurzu dostanete
1. bonus - přístup do uzavřené podpůrné FB skupiny
2. bonus - sleva na nákup výrobků u společnosti LK store
3. bonus – sleva na nákup výrobků u Pastrymarket.sk
4. bonus – certifikát
Zaujal vás kurz a rádi byste ho věnovali jako dárek? Napište si o poukaz.
Přístup k videím máte hned a na celý život.
Zajímá vás více? Napadají vás další otázky?
Tady jsou ty, na které se nás nejčastěji ptáte.